Házhoz szállítás: Magyarország teljes területén! Recept köteles termékek kizárólag patikánkban állatorvosi vény ellenében vásárolhatók meg!

Dentizahn Rágószalag közepes testű kutyáknak

Rágó fogápoló kiegészítő takarmány közepes testű kutyáknak, a szájhigiénia fenntartása érdekében kutyáknak.

Dentizahn Rágószalag közepes testű kutyáknak

A Dentizahn Rágószalag nagyságát, formáját és szerkezetét a nagytestű kutyák részére fejlesztették ki. Egyes kutyák azonban nagyobb tárgyakat is egyből lenyelnek, ezért az első alkalmazásnál figyelje meg a kutya viselkedését. Amennyiben nehézsége van a rágással vagy nem szeret rágni, úgy ne adja neki a Dentizahn Rágószalagot és keresse fel az állatorvost.

A kutyák szívesen rágják sokszor percekig a Dentizahn Rágószalagot, mely a nyálmirigyeket nyál termelésére serkenti, ami a lepedéket és az ételmaradékot eltávolítja. A Dentizahn Rágószalag egyszerűen alkalmazható az etetés során, és így könnyedén kifejti fogtisztító hatását. A fogak tiszták lesznek, a fogíny edződik, a kutyának friss lesz a lehelete.

Felhasználási útmutató: A kutyának az etetések között egy rágószalagot kell adni, lehetőleg közvetlenül az etetés után.

Összetétel: aprított marhahúscsíkok maltodextrin-dextróz marha- és baromfiaroma hidrolizált zöldségfehérje élesztő tejfehérje koncentrátum (a laktoperoxidáz enzim forrása).

1 260 Ft/db