Házhoz szállítás: Magyarország teljes területén! Recept köteles termékek kizárólag patikánkban állatorvosi vény ellenében vásárolhatók meg!

Cimkék

bolha (46), kullancs (46)

KILTIX nyakörv kutyáknak 70 cm

A készítmény kutyák kullancs, valamint bolhafertőzésének megelőzésére és megszüntetésére alkalmas. A nyakörv a feltétel után 24 órával fejti ki hatását. A kullancsok és bolhák ellen folyamatos viselés során, 7 hónapon keresztül hatásos. A hatékonyság szintjét és időtartamát befolyásolja a kutya szőrzetének állapota és hosszúsága, a kutya aktivitása, a fertőzöttség mértéke.

Alkalmazás módja:
Kizárólag külsőleg használható!
KILTIX nyakörv kutyáknak 70 cm
Adagolás:
A Kiltix nyakörvet folyamatosan kell hordani. Hatékony a pihenés időszakában és futás alatt is. Egyedi esetekben előfordulhat, hogy a nyakörv viselése alatt kullancsfertőződést tapasztalunk. A kullancs megtelepszik a kutyán, de legkésőbb 3 nap alatt elpusztul, általában anélkül, hogy vért szívott volna.
Alkalmazási útmutató: Válasszuk ki a kutya testméretének megfelelő nyakörvet, majd vegyük ki a védőcsomagolásból. A nyakörvet a felbontást követően azonnal tegyük fel a kutyára. Lazán helyezzük fel az állat nyakára, és a nyakörv végét dugjuk át a bújtatón. Jó felhelyezésnél a nyak bőre és a nyakörv között kétujjnyi hely marad.

Ellenjavallat:
Beteg, vagy lábadozó állatokon ne alkalmazzuk.
Nagyfelületű bőrsérülés esetén ne alkalmazzuk.

Nemkívánatos hatások:
A nyakörv felhelyezését követő első napokban enyhe viszketés léphet fel. Túlérzékenység esetén a nyakörvet azonnal le kell venni.

Tárolás:
Az eredeti, felbontatlan csomagolásban, max 30 °C-on. Lejárati időn túl a készítmény nem használható fel. Gyermekek elől elzárva kell tartani. Élelmiszerektől, italoktól valamint takarmányoktól elkülönítve tárolandó.
Munkavédelmi óvórendszabályok: A felhelyezés alatt igyekezzünk a nyakörvet minél rövidebb ideig érinteni. A nyakörv felhelyezését követően bő vízzel alaposan mossunk kezet. A nyakörv összetevői iránt érzékenyek ne érintsék a nyakörvet.

Eltarthatóság:
A gyártástól számított 5 évig, a csomagoláson feltüntetetett időpontig.

Rendelhetőség:
Állatorvosi vény nélkül. Állatgyógyászati felhasználásra!

Forgalmazhatóság:
Szabadon forgalmazható.

Kiszerelés:
1 nyakörv többrétegű fóliában és papírdobozban.

6 300 Ft/db

További információ

Összetétel:
Propoxur: 4,500 g
Flumetrin: 1,013 g

Méret, tömeg:
70 cm, 45,0 g

Gyógyszerforma:
Gyógyszeres nyakörv

Célállat:
Kutya