Házhoz szállítás: Magyarország teljes területén! Recept köteles termékek kizárólag patikánkban állatorvosi vény ellenében vásárolhatók meg!

Bevásárlókosár

Az Ön kosara jelenleg üres

Termékek Vitaminok kategóriában

Napjainkban számtalan vitamin és egyéb táplálékkiegészítő kapható kutyák és macskák részére. Közismert dolog , hogy az állatok aktuális vitaminigénye folyamatosan változik . Ezt több tényező befolyásolja, mint pl.: életkor, az etetett táp minősége, évszak , fizikai terhelés stb. A készítmények kiválasztáskor néhány dolgot szem előtt kell tartanunk.


Napjainkban számtalan vitamin és egyéb táplálékkiegészítő kapható kutyák és macskák részére. Közismert dolog , hogy az állatok aktuális vitaminigénye folyamatosan változik . Ezt több tényező befolyásolja, mint pl.: életkor, az etetett táp minősége, évszak , fizikai terhelés stb. A készítmények kiválasztáskor néhány dolgot szem előtt kell tartanunk. Általában előnyben részesítjük a multivitaminokat (pl.: Lavet algás multivitamin, VMP tabletta, Pet-Phos tabl, Combicvit MA por stb.) ,mert ezek egyben tartalmazzák a kellő vitamincsoportokat így egy készítmény adásával fedezhetjük az állatok igényét. Fontos a kellő adagolás betartása, mert a túl alacsony dózis nem hozza a kellő hatást a túldozírozás viszont problémákat okozhat. Speciális esetekben egy-egy vitamin vagy nyomelem iránt ugrásszerűen megnő az állatok igénye.

első«1»utolsó (9)
első«1»utolsó (9)