Házhoz szállítás: Magyarország teljes területén! Recept köteles termékek kizárólag patikánkban állatorvosi vény ellenében vásárolhatók meg!

Gastroferm M+C 100 g baromfi részére

Ivóvízben és száraz takarmányban: a háziállatok egészséges bélflóráját visszapótló és fenntartó probiotikum. A stabil bélflóra által csökkennek a stresszhatások és a gyógyszer felhasználás, az emésztőrendszeri megbetegedések (hasmenés, elhalásos bélgyulladás, elhullás). Elkerülhetőek a gyógyszerezések mellékhatásai. Egészségügyi várakozási idő nincs.

Gastroferm M+C 100 g baromfi részére

Gastroferm M+C por készítmények a bélflóra stabilizálásával erősítik a szárnyasok természetes immunbázisát, amely biztosítja a normális anyagcsere folyamatokat, a tápanyagok és mikroelemek felszívódását.

1 400 Ft/db

További információ

Gastroferm M+C por készítmények a bélflóra stabilizálásával erősítik a szárnyasok természetes immunbázisát, amely biztosítja a normális anyagcsere folyamatokat, a tápanyagok és mikroelemek felszívódását.

Gastroferm M+C por száraz takarmányba keverhető és ivóvízben is oldható formában kerülnek forgalomba. A baromfitartásban főleg az ivóvízben is adható vitaminos készítmények terjedtek el, melyek az állattartók számára közvetlen felhasználásra is alkalmasak.

Hatása:
Adagolása során az emésztőrendszer mikro flórája stabilizálódik. A Gastroferm M+C por hatékonyan gátolja a Salmonella  megkötődését a bélben és a Clostrídiumok elszaporodását, ezzel az elhalásos bélgyulladás kialakulását. Javul az emésztés hatásfoka és az erőnléti állapot. Csökkennek a stressz helyzetek okozta hatások. Ellensúlyozza az ipari takarmányozás és a gyógyszerezések bélflórára gyakorolt negatív hatásait. Gyógyszerezés, vakcinázás után gyors felépülést, tartósabb hatást biztosít.

Pecsenye szárnyasok előállításában egy olcsóbb technológiát és jobb minőséget tesz lehetővé a technológiai javaslatban foglaltak szerint.

Intenzív hizlalás (liba és kacsa tömés) esetén a nagy terhelésnek kitett állatok emésztését könnyíti (megelőzi a dugulást) ugyanakkor gátolja a hasmenés kialakulását. Alkalmazásával gyógyszeres adalékok válthatók ki vagy tehetők hatékonyabbá a hasznos bélflóra visszapótlásával. A teljes értékű vitaminsor biztosítja a tömés idejére a minimum igényt a szükséges vitaminokból. Liba, kacsa itatása esetén 10 gr / 10 liter ivóvíz a célszerű adag. Ha az itatás minimális vagy nincs, akkor az előfőzött takarmányhoz keverjük (kihűlés után). A mennyiség : (száraz takarmányra vetítve) 50-100 gr / 100 kg takarmány. Gastroferm M+C por folyamatosan adjuk.

Célállat: Szárnyas (broiler, galamb, kacsa, liba, stb).

Összetétel:
Szőlőcukor, vitamin premix, tejsavtermelő baktériumok.

Garantált beltartalom / kg:
- A-vitamin (E672):1.250.000 NE
- D3-vitamin (E671): 300.000 NE
- E-vitamin (E307): 2.200 mg
- K3-vitamin (Menadion): 220 mg
- B1-vitamin (Tiamin): 300 mg
- B2-vitamin (Riboflavin): 940 mg
- B6-vitamin (Pyridoxin): 450 mg
- B12-vitamin (Cobalamin): 22 mg
- Pantoten sav: 1.800 mg
- Niacin: 4.500 mg
- Folsav: 100 mg
- Biotin (H-vitamin): 120 mg
- C-vitamin (E300) (Askorbinsav): 40.000 mg

Tejsavbaktériumok:
Enterococcus faecium DSM7134, Lactobacillus plantarum, Pediococcus ac: 1 x tíz a kilencediken CFU / gr.

Adagolás:
- Broiler, galamb: 3-5 gr / 10 liter ivóvízhez vagy 70 gr / 100 kg takarmány.
- Tojóállomány, szülőpárok: 5 gr / 10 liter ivóvízhez vagy 80 gr / 100 kg takarmány.
- Kacsa, liba töméshez: 5-10 gr / 10 liter ivóvízhez vagy 100 gr / 100 kg takarmány.

Figyelmeztetés:
Mindig friss ivóvízbe vagy takarmányba adjuk a napi adagot!

Egészségügyi várakozási idő: Nincs.

Kiszerelés: 100 gr-os, 1 kg-os és 12,5 kg-os zacskós kivitelben.

Eltartható:
Felbontatlanul, eredeti zárt csomagban hűvös helyen gyártástól számított 6 hónapig.
Felbontatlanul, eredeti zárt csomagban 0-5 Celsius fok között gyártástól számított 12 hónapig.

Felhasználható: A csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.